La meva llista de blogs

dimarts, 17 de novembre del 2009

ELS SECTORS ECONÒMICS DE TORÀ


ELS PERIODISTES DE LA CLASSE DE 6è HEM FET UN ESTUDI SOBRE LES ACTIVITATS ECONÒMIQUES DE LA VILA.

Hem trobat que la majoria d' oficis són dins el sector terciari.

Hem anat a diferents empreses per entrevistar els responsables i així conèixer una mica més les diferents activitats de Torà.

AJUNTAMENT DE TORÀ

Adrià i el Florin : hem fet una entrevista a la carmen, la secretària de l' Ajuntament. Si voleu conèixer el nostre article i el contingut de l' entrevista cliqueu damunt la foto. Val la pena!!!

CAIXA DE PENSIONS, "LA CAIXA"

Ioana i Fane:

Nosaltres hem anat a la Caixa, ens han explicat que feien amb els diners i ens han dit que els agradaria poder ajudar sempre al client.


Si cliqueu damunt la foto podreu veure la nostra entrevista.

Els bancs i les caixes són activitats del sector terciari perquè dónen un servei a la població


TALLER MECÀNIC RR

Cristian i Maria: Nosaltres hem visitat un taller mecànic i el Ramon Rosell ens ha dit que a ell li agrada molt la seva feina i a més té un bon horari. Si cliqueu damunt la foto tindreu tota la informació.

GESTORIA COFISCO Alba i Arnau: Nosaltres hem entrevistat a la Lluïsa i a la Roser de la Cofisco. La seva feina és assessorar a la gent . Diuen que quan arriba l' época de fer declaracions de renda tenen molta feina. Cliqueu damunt la foto i
sabreu més coses.
FÀBRICA DE CABLES LEONI

Anteriorment es deia FURAS i si anem més enrera s´havia dit RECUTEX.
Aquí fabriquen cable per a les planxes. És molt interessant veure com funcionen les màquines.

La Denisa, el Robert i en Martí hem fet una entrevista a l' encarregat, en David i ens ha dit que ara amb la crisi la cosa no va gaire bé.
Clicant la foto podreu saber tot allò que vam veure i descobrir.


AREA DE GUISSONA. CAL JOLOCH Sara i Emma. Nosaltres hem anat a cal Jolonch, allí a més de vendre productes de l' àrea podem trobar altres coses. El Jaume Joloch, diu que li agrada la feina però que ha de treballar moltes hores per tenir-ho tot enllestit. Per saber més coses clicar damunt la foto









BAR "EL RACÓ"

Jordan i Berta: La Maria Pla, abans era la cuinera de l' escola, ara té un bar a la plaça del Vall i li hem anat a fer una entrevista sobre la seva feina.
Clicant damunt la foto trobareu l' entrevista